0
Kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Vaste lage bezorgkosten van 29,95
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Fysieke winkels

Kledingkast Fast

400
  • Spaanplaat - DE_Wit

Productomschrijving

De compacte kledingkast Fast van 150 cm is ideaal voor een kinder- of tienerkamer. Of in een studentenkamer. Deze neemt namelijk niet heel veel ruimte in beslag, heeft een mooie prijs én heeft veel opbergruimte. En dat is alles wat je wil in een kledingkast. Fast komt met een standaard indeling. Dit betekent dat je niet extra hoeft te betalen voor twee roedes en legplanken. Wat prijs en product betreft: what you see is what you get! Aan de linkerkant zijn twee hanggedeeltes en een legplank. Aan de rechterkant vier legplanken. De twee grote schuifdeuren zorgen ervoor dat je geen rekening hoeft te houden met jouw andere meubels. Deze kun je namelijk gewoon bijna tegen de kledingkast zetten en zelfs dan krijg je de kast nog gewoon open. Nog op zoek naar een bed om jouw slaapkamer compleet te maken? Kijk dan bij onze bedden.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 150 cm
Diepte
: 65 cm
Hoogte
: 203 cm
Gewicht
: 140 kg

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Kledingkast Fast vind je hieronder.

Bezorg- en montagedienst

Bezorgen

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis af te halen in onze showrooms in Tilburg en Amsterdam, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een meerprijs van €29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Je wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.


Montage

De meubels worden standaard geleverd als bouwpakket, inclusief montagehandleiding en bevestigingsmaterialen. Mocht je zelf niet zo handig zijn of het gewoon makkelijker vinden om de meubels door ons vakkundig te laten monteren, dan kun je gebruik maken van onze montagedienst. Hierbij worden jouw producten niet alleen geleverd maar ook uitgepakt en gemonteerd. Al het verpakkingsmateriaal nemen we weer mee terug. Let wel, wanneer je een hangunit laat monteren dan wordt deze alleen gemonteerd en niet opgehangen aan de muur. 

Voor de bezorg- en montagekosten plaats je het product in de winkelwagen en kijk je onder de verzendmethode bij Bezorgen inclusief of exclusief montage.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.