0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Kledingkast Fast

450,-
Productomschrijving
De compacte kledingkast Fast van 150 cm is ideaal voor een kinder- of tienerkamer. Of in een studentenkamer. Deze neemt namelijk niet heel veel ruimte in beslag, heeft een mooie prijs én heeft veel opbergruimte. En dat is alles wat je wil in een kledingkast. Fast komt met een standaard indeling. Dit betekent dat je niet extra hoeft te betalen voor twee roedes en legplanken. Wat prijs en product betreft: what you see is what you get! Aan de linkerkant zijn twee hanggedeeltes en een legplank. Aan de rechterkant vier legplanken. De twee grote schuifdeuren zorgen ervoor dat je geen rekening hoeft te houden met jouw andere meubels. Deze kun je namelijk gewoon bijna tegen de kledingkast zetten en zelfs dan krijg je de kast nog gewoon open. Nog op zoek naar een bed om jouw slaapkamer compleet te maken? Kijk dan bij onze bedden.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 150 cm
Hoogte
: 203 cm
Diepte
: 65 cm
Gewicht
: 140 kg
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Kledingkast Fast ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.