0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Kledingkast Diva

345

Productomschrijving

Kledingkast Diva is een landelijke én romantische kledingkast. Door de donker eiken kleur, zal deze kast zorgen voor een warme sfeer. Deze is voorzien van drie draaideuren waarvan één met een grote spiegel. Deze kan open zodra de andere twee deuren open zijn. Je zou dus in de spiegel kunnen blijven kijken, terwijl de deuren open staan. Super handig! De rechterzijde van de kledingkast is voorzien van vier legplanken, voor bijvoorbeeld opgevouwen kleding. Aan de linkerzijde een hanggedeelte, voor jasjes, jacks of blouses die snel kreuken. De kledingkast is gemaakt van spaanplaat en is leverbaar in de kleur bruin/grijs eiken. Nog op zoek naar een bed of boxspring om jouw slaapkamer compleet te maken? Die vind je hier.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 187 cm
Diepte
: 55 cm
Hoogte
: 146 cm
Gewicht
: 97 kg

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kledingkast Diva .

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Kledingkast Diva vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.