0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kledingkast Chest

385,- Adviesprijs475,- 19% Je bespaart € 90,00

Productomschrijving

Kledingkast Chest is een neutrale en subtiele witte kledingkast. Hierdoor valt deze kast te combineren met alle soorten en kleuren meubels. Een ook wat betreft materiaal, hoef je je geen zorgen te maken. Uitgevoerd met twee grote schuifdeuren die voorzien zijn van een zilverkleurige greep. De kledingkast is voorzien van een standaard indeling, wat betekent dat je er sowieso al twee legplanken en twee hangunits bij hebt zitten. Je kunt er uiteraard wel voor kiezen extra legplanken bij te bestellen via onze categorie legplanken, zodat je nóg meer opbergruimte hebt. De kledingkast is alleen leverbaar in de kleur wit.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 60 cm
Hoogte
: 203 cm
Gewicht
: 141 kg
Breedte
: 170 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kledingkast Chest .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast Chest vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.