0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Draaideur kledingkast Borba

310 Adviesprijs449,- 31% Je bespaart € 139,00

Productomschrijving

Deze vierdeurs kledingkast is in het midden voorzien van spiegels. Kledingkast Borba heeft een uniek design. Door de warme houtstructuren zorgt deze kast voor een romantische uitstraling in een kamer. Een kast als deze vind je niet snel. Je kunt via de linker en rechterdeur de middelste deuren openen.

De Borba kledingkast is leverbaar in de kleurencombinatie lavagrijs en sanremo oak, wat voor een chique uitstraling zorgt. Kledingkast Borba is ook verkrijgbaar in een kleinere variant, met schuifdeuren.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 210 cm
Gewicht
: 100 kg
Breedte
: 226 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg, Amsterdam en Den Haag
Diepte
: 54 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Draaideur kledingkast Borba.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Draaideur kledingkast Borba vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.