0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Kledingkast Borba (175 cm)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast Borba (175 cm) vind je hieronder.
Productomschrijving
Deze kledingkast in mooie houtlook geeft een warme uitstraling aan jouw slaapkamer. Door de bijzondere uitvoering is dit een echte blikvanger. Dit model komt inclusief legplanken. Wil je er meer, dan bestel je deze ook makkelijk online. Deze kledingkast is beschikbaar in meerdere afmetingen. Liever een groter formaat, dan kies je voor de kledingkast Borba in 218 cm.

Wil je de rest van de woonserie bestellen? Bekijk dan zeker ook onze complete slaapkamer Borba. Al onze meubels komen inclusief bezorging. Onze eigen bezorgdienst komt alles netjes bij jou over de eerste drempel leveren.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 175 cm
Hoogte
: 210 cm
Diepte
: 59 cm
In Showroom
: Ja, in Eindhoven en Rotterdam
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.