0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kledingkast Alhambro

545,-
Productomschrijving
Kledingkast Alhambro is een rustieke en romantische kledingkast met een natuurlijk karakter. En schuifdeuren. De kleur Shannon Eiken geeft een luxe uitstraling. Zo haal je warmte en rust in je slaapkamer. En in je slaapkamer wil je natuurlijk helemaal tot rust komen, dus deze kledingkast is ideaal. Kledingkast Alhambro is groot genoeg voor jouw kledingcollectie. Daarnaast komt deze kledingkast met een standaard indeling. Je hoeft dus niet apart te betalen voor legplanken en roedes. Bij deze kledingkast zitten één roede en twee legplanken bij de prijs inbegrepen. Je kunt er wel voor kiezen meer opbergruimte te creëren door extra legplanken aan te schaffen voor een meerprijs.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 224 cm
Breedte
: 180 cm + 230 cm
Diepte
: 65 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.