0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kledingkast Alhambro

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Kledingkast Alhambro is een rustieke en romantische kledingkast met een natuurlijk karakter. En schuifdeuren. De kleur Shannon Eiken geeft een luxe uitstraling. Zo haal je warmte en rust in je slaapkamer. En in je slaapkamer wil je natuurlijk helemaal tot rust komen, dus deze kledingkast is ideaal. Kledingkast Alhambro is groot genoeg voor jouw kledingcollectie. Daarnaast komt deze kledingkast met een standaard indeling. Je hoeft dus niet apart te betalen voor legplanken en roedes. Bij deze kledingkast zitten één roede en twee legplanken bij de prijs inbegrepen. Je kunt er wel voor kiezen meer opbergruimte te creëren door extra legplanken aan te schaffen voor een meerprijs.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 180 cm + 230 cm
Hoogte
: 224 cm
Diepte
: 65 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.