0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Vitrinekast Soest

190,-
  • Spaanplaat - PS_Country grey - 70 x 37 cm
Productomschrijving
Klassieke vitrinekast Soest is één van onze bestsellers. Deze vitrinekast heeft een klassieke look en straalt elegantie uit. De vitrine is voorzien van twee deuren boven elkaar waarvan één met glas. Achter het glas kun je dus perfect jouw pronkstukken etaleren. Onderin heb je opbergruimte voor spullen die je niet aan je gasten wil laten zien of die je zelf gewoon graag wil opruimen. Achter de glazen deur van deze klassieke vitrinekast zie je twee glazen legplanken, die het bovenste gedeelte van de kast opdeelt in drie vakken. Deze planken zijn perfect voor bijvoorbeeld fotolijsten of mooie decoratie. Achter de houten deur onderin zit één legplank, die het onderste deel van de kast opdeelt in twee vakken. Deze klassieke vitrine is leverbaar in de kleur Country Grey. Deze vitrinekast maakt ook onderdeel uit van complete woonkamer Soest.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 62 kg
Hoogte
: 197 cm
In Showroom
: Ja, in Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 37 cm
Breedte
: 70 cm
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Vitrinekast Soest.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Vitrinekast Soest ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.