0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Klassieke vitrinekast Soest

160,-
Productomschrijving
Klassieke vitrinekast Soest is één van onze bestsellers. Deze vitrinekast heeft een klassieke look en straalt elegantie uit. De vitrine is voorzien van twee deuren boven elkaar waarvan één met glas. Achter het glas kun je dus perfect jouw pronkstukken etaleren. Onderin heb je opbergruimte voor spullen die je niet aan je gasten wil laten zien of die je zelf gewoon graag wil opruimen. Achter de glazen deur van deze klassieke vitrinekast zie je twee glazen legplanken, die het bovenste gedeelte van de kast opdeelt in drie vakken. Deze planken zijn perfect voor bijvoorbeeld fotolijsten of mooie decoratie. Achter de houten deur onderin zit één legplank, die het onderste deel van de kast opdeelt in twee vakken. Deze klassieke vitrine is leverbaar in de kleur Country Grey. Deze vitrinekast maakt ook onderdeel uit van complete woonkamer Soest.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 70 cm
Gewicht
: 62 kg
Hoogte
: 197 cm
Diepte
: 37 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Klassieke vitrinekast Soest.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Klassieke vitrinekast Soest vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.