0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Klassieke vitrinekast Soest

190,-
  • Spaanplaat - PS_Country grey - 70 x 37 cm
Productomschrijving
Klassieke vitrinekast Soest is één van onze bestsellers. Deze vitrinekast heeft een klassieke look en straalt elegantie uit. De vitrine is voorzien van twee deuren boven elkaar waarvan één met glas. Achter het glas kun je dus perfect jouw pronkstukken etaleren. Onderin heb je opbergruimte voor spullen die je niet aan je gasten wil laten zien of die je zelf gewoon graag wil opruimen. Achter de glazen deur van deze klassieke vitrinekast zie je twee glazen legplanken, die het bovenste gedeelte van de kast opdeelt in drie vakken. Deze planken zijn perfect voor bijvoorbeeld fotolijsten of mooie decoratie. Achter de houten deur onderin zit één legplank, die het onderste deel van de kast opdeelt in twee vakken. Deze klassieke vitrine is leverbaar in de kleur Country Grey. Deze vitrinekast maakt ook onderdeel uit van complete woonkamer Soest.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 197 cm
Diepte
: 37 cm
Breedte
: 70 cm
Gewicht
: 62 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Klassieke vitrinekast Soest.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Klassieke vitrinekast Soest vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.