0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kinderlamp Vlinder

69.95,-
Productomschrijving
De super schattige kinderlamp Vlinder is ideaal voor in een meisjeskamer. Of in een jongenskamer natuurlijk, wanneer jouw zoontje gek is van vlinders! De Vlinder is een echte blikvanger. De kinderlamp is uitgevoerd in een felle kleur, waardoor deze absoluut opvalt. Ook perfect voor de liefhebbers van roze! Op de ombouw van de lamp zijn vlinders geplaatst. De details zorgen voor een mooi en duidelijk thema. Hierdoor is dit een unieke, vrolijke kinderlamp! Deze lamp is onder andere mooi te combineren met kinderkamer Smik en kinderkamer Ster. Bekijk onze collectie lampen voor nóg meer keuze en kies ook nog een (slaapkamer)lamp uit voor jezelf. Jouw zoon of dochter een lamp, jij een lamp!

Bij deze lamp hoort een fitting van E14.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 60 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kinderlamp Vlinder vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.