0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kinderkast Reverse

160,-
Productomschrijving
Witte kinderkledingkast Reverse is ideaal voor de wat oudere kinderen. Deze rustige kinderkast heeft genoeg opbergruimte. En wat super handig is: omkeerbare panelen. Met aan de ene kant een frambooskleur en de andere kant blauw. Zo kun je de kleuren van de kast afwisselen of omdraaien wanneer je de ene kleur beu bent. Of je kunt de kast na gebruik van de jongens- naar de meisjeskamer verplaatsen zonder meteen een nieuwe kast aan te moeten schaffen. Daarnaast komt deze kinderkast met een standaard indeling met drie legplanken en twee roedes. Hier betaal je dus niets extra’s voor! Deze kinderkast kun je los kopen, of in combinatie met kinderbed en nachtkastje. Interesse? Kijk dan eens bij complete kinderkamer Reverse.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 88 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Diepte
: 50 cm
Hoogte
: 180 cm
Gewicht
: 62 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderkast Reverse.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kinderkast Reverse vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.