0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kinderbed meisje Vlinder

115,-
Productomschrijving
Dit mooie en schattige kinderbed voor een meisje is super leuk gedecoreerd. Op het hoofdbord en het voetbord staan roze strikken, sterren, vlindertjes en hartjes. Ieder meisje zal blij zijn met dit lieve en mooie bed! Het kinderbed voor een meisje Vlinder is leverbaar in de kleuren wit met roze. Dit zorgt voor een vrolijke uitstraling, maar het witte straalt ook rust uit. In de serie Vlinder zijn meerdere meubels beschikbaar. Ook een complete kinderslaapkamer, met een kinderkledingkast, kindernachtkastje en dit kinderbed voor een meisje. Let op! Exclusief matras en lattenbodem. De afmeting voor het matras en de lattenbodem is 90 x 200 cm.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 68 cm
Breedte
: 110 cm
In Showroom
: Ja, Eindhoven
Diepte
: 203 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderbed meisje Vlinder.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kinderbed meisje Vlinder vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.