0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kinderladekast Reverse

95,-
Productomschrijving
Kinderladekast Reverse is een one of a kind product. Deze komt namelijk met een omkeerbaar MDF-paneel. De ene kant is blauw en de andere kant is rood/frambooskleurig. Deze kinderladekast is zo dus geschikt voor een jongens- en meisjeskamer. Met deze kinder ladekast maak je de slaapkamer van jouw dochter of zoon helemaal af. Op een makkelijke en ruimtebesparende manier maak je meer opbergruimte. Er is in deze commode namelijk genoeg ruimte om kleding, boeken of speelgoed te bewaren. De drie lades hebben veel opbergruimte. In de collectie Reverse zijn meerdere meubels en combinaties mogelijk. Zo is er een kinderbed, maar ook een complete kinderslaapkamer.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 77 cm
In Showroom
: Nee
Diepte
: 40 cm
Hoogte
: 83 cm
Gewicht
: 26 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderladekast Reverse .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kinderladekast Reverse vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.