0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Kinderladekast Fairy

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Kinderladekast Fairy is er echt eentje voor echte meisjes! Ideaal voor de meisjes met veel sieraden. Deze kinderladekast heeft drie laden en een spiegel in de onderkant van de bovenste lade. Deze kan opengeklapt worden en dan heb je dus een kinderladekast mét spiegel. In de andere lades is genoeg ruimte voor spulletjes of kleding. Dus het is een mooie aanvulling op de kinderkamer. Naast kinderladekast Fairy, zijn in deze collectie ook een kinderbed, kinderkledingkast, een kinderbureau en een nachtkastje. Daarnaast kun je er ook voor kiezen in één keer een complete kinderkamer aan te schaffen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 53 cm
Hoogte
: 88 cm
Gewicht
: 20 kg
Breedte
: 45 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.