0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kinderladekast Fairy

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Kinderladekast Fairy is er echt eentje voor echte meisjes! Ideaal voor de meisjes met veel sieraden. Deze kinderladekast heeft drie laden en een spiegel in de onderkant van de bovenste lade. Deze kan opengeklapt worden en dan heb je dus een kinderladekast mét spiegel. In de andere lades is genoeg ruimte voor spulletjes of kleding. Dus het is een mooie aanvulling op de kinderkamer. Naast kinderladekast Fairy, zijn in deze collectie ook een kinderbed, kinderkledingkast, een kinderbureau en een nachtkastje. Daarnaast kun je er ook voor kiezen in één keer een complete kinderkamer aan te schaffen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 53 cm
Hoogte
: 88 cm
Gewicht
: 20 kg
Breedte
: 45 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.