0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kinderbed met opbergruimte Concreet

395,- Adviesprijs575,- 32% Je bespaart € 180,00
  • Spaanplaat - DE_betonlook
Productomschrijving
Kinderbed met opbergruimte Conreet bestaat uit een ombouwkast, bed en een onderlade. Dit kinderbed met opbergruimte is helemaal compleet. Naast een comfortabele slaapplek, zorgt dit kinderbed met opbergruimte Concreet ook voor – zoals de naam al zeg - veel opbergruimte. Onderin zit een lade, waar je spullen kunt opbergen of die je uitschuift voor logées. De kasten bieden voldoende opbergruimte voor kleding, accessoires, boeken. Zowel aan de rechterzijde als aan de linkerzijde vind je een kast. Aan de rechterzijde is de kast voorzien van legplanken en aan de linkerzijde een hanggedeelte met drie lades eronder. Bovenin zijn nog twee kasten te vinden, voor nóg meer opbergruimte. Dit kinderbed met opbergruimte komt exclusief matras en lattenbodem! De lattenbodem en matrasmaat is 90 x 200 cm. Dit kinderbed met opbergruimte bestaat uit een ombouwkast (B300 x D55 cm x H183 cm), een bed (B94 x L202 x H42 cm) en een onderlade (B93 x L198 x H20 cm). Liever een bed zonder ombouw? Kijk dan bij onze kinderbedden.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Amsterdam
Hoogte
: 183 cm
Breedte
: 300 cm
Gewicht
: 161 kg
Diepte
: 55 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderbed met opbergruimte Concreet.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.