0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kinderbed Reverse

90,-

Productomschrijving

Kinderbed met lades Reverse is ideaal voor jongens én meisjes. Dit bed heeft namelijk twee omkeerbare panelen, met aan de ene kant rode randen en de andere kant blauwe randen. Zo kun je de kleuren altijd aanpassen naar wat jouw zoon of dochter wil. Door de onderlade zou je ondergoed of sokken kwijt kunnen onder het bed. Dit is handig en ruimtebesparend. Dit moderne bed is rustig en wit en past dus in ieder slaapkamerinterieur. Let op! Dit kinderbed komt exclusief een matras, een lattenbodem en de onderlade. Deze is hier te vinden. In de serie Reverse zijn nog een bed en een complete slaapkamer verkrijgbaar.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 80 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Lengte
: 202 cm
Gewicht
: 23 kg
Breedte
: 95 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderbed Reverse.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kinderbed Reverse vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.