0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kinderbed met lade Concreet

125,-
Productomschrijving
Kinderbed met lade Concreet is een handig en praktisch bed voor een kleine kinderkamer. Door de lade onderin is er ruimte voor het opbergen van spulletjes, ondergoed of als bed voor logees. Leuk voor de logeervriendjes of vriendinnetjes van jouw kind! De lade staat op wieltjes, waardoor het heel makkelijk is om deze uit te schuiven. In dit kinderbed met lade past een matras van 90 x 200 cm. Het bed is leverbaar in wit met betonlook, wat rust uitstraalt in de slaapkamer. Let op, dit kinderbed met lade is exclusief matras en lattenbodem! In de serie Concreet is dit bed ook met ombouw beschikbaar. Kijk hier voor dat kinderbed.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Hoogte
: 43 cm
Breedte
: 94 cm
Gewicht
: 46 kg
Diepte
: 203 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.