0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kinderbed met lade Concreet

125
  • Spaanplaat - DE_betonlook

Productomschrijving

Kinderbed met lade Concreet is een handig en praktisch bed voor een kleine kinderkamer. Door de lade onderin is er ruimte voor het opbergen van spulletjes, ondergoed of als bed voor logees. Leuk voor de logeervriendjes of vriendinnetjes van jouw kind! De lade staat op wieltjes, waardoor het heel makkelijk is om deze uit te schuiven. In dit kinderbed met lade past een matras van 90 x 200 cm. Het bed is leverbaar in wit met betonlook, wat rust uitstraalt in de slaapkamer. Let op, dit kinderbed met lade is exclusief matras en lattenbodem! In de serie Concreet is dit bed ook met ombouw beschikbaar. Kijk hier voor dat kinderbed.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 94 cm
Gewicht
: 46 kg
Diepte
: 203 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam
Hoogte
: 43 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderbed met lade Concreet.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.