0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Kinderbed met lade Concreet

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Kinderbed met lade Concreet is een handig en praktisch bed voor een kleine kinderkamer. Door de lade onderin is er ruimte voor het opbergen van spulletjes, ondergoed of als bed voor logees. Leuk voor de logeervriendjes of vriendinnetjes van jouw kind! De lade staat op wieltjes, waardoor het heel makkelijk is om deze uit te schuiven. In dit kinderbed met lade past een matras van 90 x 200 cm. Het bed is leverbaar in wit met betonlook, wat rust uitstraalt in de slaapkamer. Let op, dit kinderbed met lade is exclusief matras en lattenbodem! In de serie Concreet is dit bed ook met ombouw beschikbaar. Kijk hier voor dat kinderbed.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 203 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Eindhoven
Hoogte
: 43 cm
Breedte
: 94 cm
Gewicht
: 46 kg
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.