0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Barkast Tilburg Urban Oak

390,- Adviesprijs600,- 35% Je bespaart € 210,00
  • Spaanplaat - Urban_Oak IDZ_urban_oak - Hout
  • Spaanplaat - Urban_Oak IDZ_urban_oak - Glas
Productomschrijving
Deze mooie, barkast is een pareltje. En super handig wanneer je veel opbergruimte nodig hebt. Omdat deze barkast uitgevoerd kan worden mét glas, maar ook met enkel dichte deuren, kun je alles kwijt wat je wil. En hoef je niet na te denken over hoe je alles uit gaat stallen of gaat etaleren. Of alles juist gaan etaleren, als je iets hebt waar je erg trots op bent. Barkast Tilburg is uitgevoerd met een soft-close systeem, dat ervoor zorgt dat de deuren niet zomaar dicht slaan. Fijn wanneer je jonge kinderen in huis hebt rondlopen. Deze barkast heeft RVS handgrepen. Je kunt deze vitrinekast uitvoeren met led-verlichting, zodat je sfeer creëert in je woning. Mocht deze vitrinekast volledig naar jouw smaak zijn, kijk dan ook eens bij complete woonkamer Tilburg met dressoir.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 55 kg
Diepte
: 40 cm
Hoogte
: 180 cm
Breedte
: 125 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Barkast Tilburg Urban Oak .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Barkast Tilburg Urban Oak vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.