0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Barkast Tilburg - Urban

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Barkast Tilburg - Urban vind je hieronder.
Productomschrijving
Deze mooie, barkast is een pareltje. En super handig wanneer je veel opbergruimte nodig hebt. Omdat deze barkast uitgevoerd is met enkel dichte deuren, kun je alles kwijt wat je wil. En hoef je niet na te denken over hoe je alles uit gaat stallen of gaat etaleren. Barkast Tilburg is uitgevoerd met een soft-close systeem, dat ervoor zorgt dat de deuren niet zomaar dicht slaan. Fijn wanneer je jonge kinderen in huis hebt rondlopen. Deze barkast heeft RVS handgrepen. Mocht deze vitrinekast volledig naar jouw smaak zijn, kijk dan ook eens bij onze complete woonkamers, of bij de serie Tilburg in grijs of serie Tilburg raw. Voor mooie decoratie, shop je ook onze schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 125 cm
Hoogte
: 180 cm
Diepte
: 40 cm
Gewicht
: 55 kg
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.