0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Witte vitrinekast Florida

260,-
  • Spaanplaat - DE_Woodcorn - 114 x 42 cm - Glas
Productomschrijving
De landelijke, witte vitrinekast Florida past in meerdere interieurs, maar natuurlijk perfect in een landelijk of Scandinavisch interieur. Dus om je inrichting helemaal af te maken, kies je voor deze mooie vitrinekast. De vitrinekast is voorzien van lichtgrijze grepen, die neutraal zijn, maar natuurlijk wel handig bij het openen van deze kast. De landelijke, witte vitrinekast bestaat uit één glazen legplank bovenin, die het vak verdeelt in twee stukken. Op de glazen legplank kun je jouw persoonlijke bezittingen kwijt. Daaronder zit een lade, voor wat kleinere spullen. Helemaal onderin de landelijke vitrinekast zitten nog twee vakken. Deze witte vitrinekast is dus heel handig ingedeeld. Op zoek naar meerdere meubels uit deze collectie? Kijk ook eens bij complete woonkamer Florida.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 173 cm
Gewicht
: 70 kg
Breedte
: 114 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag
Diepte
: 42 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Witte vitrinekast Florida .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Witte vitrinekast Florida vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.