0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Tv-meubel Papillon

315,-
Productomschrijving
Dit houten tv-meubel geeft iedere woonkamer meteen dat chique, klassieke gevoel. Het is een ‘warm’ meubel, door de houtkleuren en de donkere tinten. Door het robuuste karakter, heb je weinig andere meubels nodig die uit het oog springen: dit is namelijk al een échte blikvanger. Houten tv-meubels doen het sowieso goed in veel verschillende soorten interieurs. Het valt bijna overal wel mee te combineren en te mix and matchen. Dit tv meubel past in alle budgets, want voor wat je krijgt, betaal je erg weinig! In de serie Papillon zijn er meerdere meubels beschikbaar, zoals een dressoir en een vitrinekast.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 48 cm
Breedte
: 129/189 cm
Gewicht
: 43/58 kg
Hoogte
: 64 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.