0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Tv-meubel Nieuwegein - Wit

140 Adviesprijs259,- 46% Je bespaart € 119,00
  • MDF - PS_Wit - 160 x 50 cm
  • MDF - PS_Wit - 107 x 50 cm
Productomschrijving
Een tv-meubel is een musthave voor iedere woonkamer. En zeker dit tv meubel Scandinavisch! Werk kabels en snoeren weg en presenteer je tv op een mooi tvmeubel. Zo zorg je voor een georganiseerd en opgeruimd interieur. De Scandinavische stijl is strak, netjes en chic. Het is niet voor niets zo’n trend nu. Dit meubel is in twee afmetingen beschikbaar. Zo kun je kiezen welke het beste bij jouw interieur past. Omdat dit een volledig dicht tv-meubel is, zul je alles mooi kunnen opbergen. Dit meubel is ook verkrijgbaar in de complete woonkamer Nieuwegein.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 40 cm
Breedte
: 107/160 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 50 cm
Gewicht
: 58kg
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.