0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Nieuwegein

259,- 170 35% Je bespaart € 89,00
Productomschrijving
Dit mooie industriële tv-meubel past in bijna ieder interieur. Alle apparaten passen makkelijk ín de tv-meubel, zodat je woonkamer er niet rommelig uit zal komen te zien. Het is de perfecte match voor jouw tv en ideaal voor het organiseren van alle tv- en media-apparaten. Door de lades kun je extra veel kwijt in dit tv-meubel. Door de combinatie met massief houten poten, is dit een uniek exemplaar. Dit tv meubel is ook nog eens makkelijk schoon en intact te houden. Kijk ook eens bij de collectie Nieuwegein wit, voor dezelfde serie maar dan in een moderne uitvoering.

Dit tv-meubel is ook te bestellen in de afmetingen 160 cm bij 50 cm.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 50 cm
Diepte
: 40 cm
Breedte
: 107/160 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.