0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Deen - eiken

220,-
Productomschrijving
Het tv-meubel Deen van eiken is zowel modern als industrieel of urban. Dat komt door het gebruik van verschillende materialen. Zo is het bovenblad van eiken, wat perfect past bij een industrieel interieur. Maar de opbergruimte is juist heel modern uitgevoerd, door het matte donkere design. Deze kleuren-, en materialencombinatie zorgt ervoor dat dit tv-meubel werkelijk overal prachtig staat. Grijs is namelijk een makkelijk te combineren kleur. En ook met hout is het niet moeilijk andere meubels te plaatsen. Shop dit tv-meubel in de webshop of in een WOONENZO woonwinkel. En bekijk ook zeker eens onze goedkope hoekbanken, om jouw woonkamer makkelijk en snel een hele make-over te geven.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 40 cm
Hoogte
: 45 cm
Breedte
: 180 cm
Gewicht
: 50 kg
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.