0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Tv-meubel Devine

255,-
  • Spaanplaat - MS_Barnwood - 180 x 45 cm
Productomschrijving
Het prachtige tv-meubel Devine is net zo mooi als praktisch. Met meerdere vakken en lades heb je genoeg ruimte voor apparatuur en voor het opbergen van je spullen. En kun je ook nog eens de kabels wegwerken, voor een opgeruimde en geordende woonkamer. De meubels uit deze industriële woonserie zijn allemaal op elkaar afgestemd, met het gebruik van dezelfde materialen, dezelfde stijl en dezelfde kleuren. Omdat dit tv-meubel is uitgevoerd met smalle poten en deze ook hoog op deze poten staat, oogt jouw woonkamer groter. Meubels die licht doorlaten zorgen namelijk voor een ruimtelijkere woning. Bekijk het tv-meubel Devine en de andere meubels uit deze mooie woonserie nu in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 180 cm
Hoogte
: 48 cm
Diepte
: 45 cm
Gewicht
: 42 kg
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den haag en Eindhoven
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Tv-meubel Devine ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.