0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Boekenkast Ede

160,- Adviesprijs399,- 60% Je bespaart € 239,00

Productomschrijving

Deze industriële boekenkast zal zeker opvallen wanneer deze in jouw interieur staat! Het is een bijzonder en uniek meubelstuk. Door het combineren van stijlen, staat boekenkast Ede mooi bij ieder interieur. Je kunt er boeken in opbergen, maar uiteraard ook decoratie in uitstallen. Ook óp de kastjes kun je spullen stallen/opbergen. Hij is helemaal naar jouw wens in te richten! Je kunt deze boekenkast gebruiken in plaats van een ladekast, maar ook als extra meubelstuk. Zo kun je decoreren én opbergen combineren.

Let op: De boekenkast is los te bestellen of met vier ladekasten erbij.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 35 cm
Breedte
: 66 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam
Hoogte
: 144 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Boekenkast Ede.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.