0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Tv-meubel Nieuwegein

140,- Adviesprijs259,- 46% Je bespaart € 119,00
  • MDF - PS_Artisan - 107 x 50 cm
Productomschrijving
Dit mooie industriële tv-meubel past in bijna ieder interieur. Alle apparaten passen makkelijk ín de tv-meubel, zodat je woonkamer er niet rommelig uit zal komen te zien. Het is de perfecte match voor jouw tv en ideaal voor het organiseren van alle tv- en media-apparaten. Door de lades kun je extra veel kwijt in dit tv-meubel. Door de combinatie met massief houten poten, is dit een uniek exemplaar. Dit tv meubel is ook nog eens makkelijk schoon en intact te houden. Kijk ook eens bij de collectie Nieuwegein wit, voor dezelfde serie maar dan in een moderne uitvoering.

Dit tv-meubel is ook te bestellen in de afmetingen 160 cm bij 50 cm.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Amsterdam
Hoogte
: 50 cm
Diepte
: 40 cm
Breedte
: 107/160 cm
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.