0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Tv-meubel Nieuwegein

140 Adviesprijs259,- 46% Je bespaart € 119,00
  • MDF - PS_Artisan - 160 x 50 cm
Productomschrijving
Dit mooie industriële tv-meubel past in bijna ieder interieur. Alle apparaten passen makkelijk ín de tv-meubel, zodat je woonkamer er niet rommelig uit zal komen te zien. Het is de perfecte match voor jouw tv en ideaal voor het organiseren van alle tv- en media-apparaten. Door de lades kun je extra veel kwijt in dit tv-meubel. Door de combinatie met massief houten poten, is dit een uniek exemplaar. Dit tv meubel is ook nog eens makkelijk schoon en intact te houden. Kijk ook eens bij de collectie Nieuwegein wit, voor dezelfde serie maar dan in een moderne uitvoering.

Dit tv-meubel is ook te bestellen in de afmetingen 160 cm bij 50 cm.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 50 cm
Diepte
: 40 cm
Breedte
: 107/160 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Eindhoven
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.