0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Tv-meubel Amsterdam

195,-
  • Spaanplaat - ST_Donker_Eiken - 185 cm
  • Spaanplaat - ST_Donker_Eiken - 130 cm
Productomschrijving
Een tv meubel industrieel geeft jouw woonkamer een chique en tevens stoere look. Veel mensen denken dat donkere kleuren een woonkamer klein en kil maken. Maar donkere kleuren kunnen een woonkamer ook juist heel knus maken. Kijk maar naar tv-meub Amsterdam. Dit tv-meubel industrieel is een mooie aanvulling op je woning en door de houtstructuren geeft dit juist een warme sfeer af. Dit tv-meubel is voorzien van twee deurtjes en een lade met een soft close systeem. Amsterdam is ook verkrijgbaar in de afmeting 185 x 40 cm. In de serie Amsterdam zijn er meerdere meubels beschikbaar. Bekijk ook de complete woonkamerset Amsterdam, met een eettafel, salontafel, dit tv meubel industrieel en een dressoir of vitrinekast.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 41 cm
Hoogte
: 44 cm
Lengte
: 130/185 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg, Amsterdam en Den Haag
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.