0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Schoenenkast Tobie

35 Adviesprijs79,- 56% Je bespaart € 44,00
  • MDF - ROU_lichte sonoma

Productomschrijving

Deze schoenenkast industrieel is ideaal voor in je gang of hal. Hij neemt niet veel ruimte in beslag, maar heeft wel meer dan genoeg plek voor jouw schoenen. Zet dit rek bij de voordeur neer, zodat je al jouw spullen meteen bij de hand hebt. En niet het halve huis door hoeft te crossen om jouw schoenen bij elkaar te zoeken. Met vier rekken is er genoeg ruimte voor al jouw schoenen. En zelfs die van jouw partner of kinderen! En het leuke is, dat er bovenop plek is voor decoratie, een plantje of zelfs nog extra schoenen. Je kunt er bijvoorbeeld ook een spiegel boven hangen, om zo een hoekje te creëren.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 30 cm
Hoogte
: 83 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam
Breedte
: 63 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.