0
Woonwinkels open tijdens Tweede Pinksterdag!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Kinderspiegel Prinses

125,-
Productomschrijving
Uit de serie Prinses komt ook deze leuke kinderspiegel met lade onderin. Zeer geschikt voor de prinsesjes onder ons, die graag hun hele outfit willen bekijken in de spiegel. De kinderspiegel is groot en onderin is er een lade, waar plek is voor spulletjes. Door de kleurencombinatie roze met wit, is dit een heel meisjesachtig meubel. Zo kleed je de kinderslaapkamer heel vrolijk en kleurrijk aan. In de serie Prinses zijn alle meubels los te verkrijgen. De complete kinderslaapkamer Prinses is tegen een mooie prijs verkrijgbaar. Hier krijg je dan een bed, een nachtkastje en een kinderkledingkast bij.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 43 cm
In Showroom
: Ja (Amsterdam)
Diepte
: 38 cm
Hoogte
: 150 cm
Gewicht
: 20 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderspiegel Prinses .
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.