0
Woonwinkels open tijdens Tweede Pinksterdag!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Kinderladekast Reverse

95,-
Productomschrijving
Kinderladekast Reverse is een one of a kind product. Deze komt namelijk met een omkeerbaar MDF-paneel. De ene kant is blauw en de andere kant is rood/frambooskleurig. Deze kinderladekast is zo dus geschikt voor een jongens- en meisjeskamer. Met deze kinder ladekast maak je de slaapkamer van jouw dochter of zoon helemaal af. Op een makkelijke en ruimtebesparende manier maak je meer opbergruimte. Er is in deze commode namelijk genoeg ruimte om kleding, boeken of speelgoed te bewaren. De drie lades hebben veel opbergruimte. In de collectie Reverse zijn meerdere meubels en combinaties mogelijk. Zo is er een kinderbed, maar ook een complete kinderslaapkamer.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 83 cm
Gewicht
: 26 kg
Breedte
: 77 cm
In Showroom
: Ja, Eindhoven
Diepte
: 40 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderladekast Reverse .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kinderladekast Reverse vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.