0
Woonwinkels open tijdens Tweede Pinksterdag!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Kinderladekast Game

100,-
Productomschrijving
Kinderladekast Game is subtiel, rustig en rustiek. Perfect dus voor een kinderslaapkamer of een tienerkamer. Deze kinder ladekast heeft veel opbergruimte. Je kunt er dus een hoop in kwijt. De drie lades zijn uitgevoerd in de kleur accacia, wat het een landelijke look geeft. In de collectie Game zijn meerdere meubels beschikbaar. Bekijk ook het kinderbed, de kledingkast, het nachtkastje en de hoogslaper van de collectie Game. Schaf ze allemaal aan voor een saamhorige en rustige kinderslaapkamer, of kies juist voor een paar rustige meubels en één drukker of kleurrijker statement-meubel.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 40 cm
Hoogte
: 78 cm
Gewicht
: 27 kg
Breedte
: 83 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.