0
Woonwinkels open tijdens Tweede Pinksterdag!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Kinderladekast Prinses

125,-
Productomschrijving
Kinderladekast Prinses hoort bij de serie Prinses, die helemaal is uitgevoerd in het prinsessenthema. Ideaal dus voor de echte meisjes-meisjes en de prinsesjes onder ons. Deze vrolijke en kleurrijke kinderladekast is een mooie aanvulling op de complete kinderslaapkamer. Deze commode is zeer geschikt voor de wat jongere kindjes, zoals peuters en kleuters. De details zijn goed doorgevoerd. De ladekast heeft namelijk zelfs hartvormige handgrepen. Deze roze commode heeft veel opbergruimte en beschikt over vier lades. Zo kun je er kleding in bewaren, maar ook andere spulletjes van jouw dochter. Mocht je nóg meer opbergruimte kunnen gebruiken, kijk dan ook eens naar onze kinderkledingkast Prinses.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 53 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Eindhoven
Diepte
: 43 cm
Hoogte
: 91 cm
Gewicht
: 21 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderladekast Prinses .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kinderladekast Prinses vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.