0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Grijze vitrinekast Tilburg

390,- Adviesprijs600,- 35% Je bespaart € 210,00
  • Spaanplaat - Grey IDZ_grey - Glas
  • Spaanplaat - Grey IDZ_grey - Hout
Productomschrijving
Deze mooie grijze barkast is volledig uitgevoerd met dichte deuren. Super handig wanneer je jouw barkast enkel wil voor opbergruimte. Deze grijze barkast heeft namelijk enorm veel opbergruimte. En omdat deze kast uitgevoerd kan worden met glas, maar ook zonder, hoef je jouw servies of glazen niet netjes te etaleren of uit te stallen. Scheelt je veel tijd! Deze barkast grijs heeft vier deuren in dezelfde kleur en is voorzien van soft-close systeem, zodat de deuren niet dicht knallen, maar rustig sluiten. Optioneel kun je er led-verlichting bij bestellen. Mooi als sfeerverlichting in je woonkamer! Kijk ook eens bij de complete woonkamer Tilburg, waar deze grijze barkast onder andere onderdeel van is.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 125 cm
Gewicht
: 55 kg
Diepte
: 40 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Hoogte
: 180 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Grijze vitrinekast Tilburg.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Grijze vitrinekast Tilburg vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.