0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Dressoir wit Venetie

Sale
670,-
Productomschrijving
Het mooie moderne dressoir wit Venetie is ideaal als extra opbergruimte voor in de woonkamer, maar ook leuk om decoratie op te plaatsen. Zo heeft dit meubel een dubbele functie. Je kunt er namelijk serviesgoed, spellen en alles wat je in de woonkamer of eetkamer kunt gebruiken, in opbergen. Maar omdat een dressoir vaak juist niet hoog is, kun je hier ook mooie vasen, lampen of andere decoratie op neerzetten, om jouw woonkamer gezellig en knus te maken. Dit dressoir in wit is modern en komt in hoogglans. De serie Venetie is dé serie die je aanschaft wanneer je van een modern interieur houdt, want zelfs de details zijn uitgevoerd in moderne stijl. En is inclusief led, wat een nóg moderner tintje aan jouw woonkamer zal geven. Dit dressoir wit is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Ook geïnteresseerd geworden in de andere meubels van deze serie? Kijk dan hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 80 cm
Breedte
: 195 cm
Gewicht
: 83 kg
Diepte
: 50 cm
In Showroom
: Ja, Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Dressoir wit Venetie.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Dressoir wit Venetie vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.