0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Dressoir Roman

265
  • Spaanplaat - DE_Prata oak - 206 x 42 cm

Productomschrijving

Dit dressoir is heel handig opgedeeld. Dressoir Roman heeft twee glazen deuren, twee vakjes in het midden en een lade bovenin. Dit zorgt voor een ideale indeling voor een handig dressoir. Je kunt met dressoir Roman heel veel spullen opbergen of je keukengereedschap kwijt. Daarnaast is dit ook nog eens een echte eyecatcher. Want saai kun je dit dressoir echt niet noemen! Roman heeft bovenop nog genoeg bovenblad om leuke decoratie neer te zetten, of persoonlijke dingen, zoals fotolijstjes. Op die manier wordt jouw woonkamer of eetkamer nóg gezelliger. In de serie Roman zijn meerdere meubels verkrijgbaar. Zoals een eettafel, salontafel, vitrinekasten en een complete woonkamer.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 42 cm
Hoogte
: 93 cm
Gewicht
: 70 kg
Lengte
: 206 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg, Amsterdam en Den Haag

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Dressoir Roman .

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Dressoir Roman vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.