0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Dressoir Almere

315
  • mdf - PS_Grijs_Wit - 164 x 90 cm

Productomschrijving

Dit dressoir van WOONENZO is een mooie toevoeging in een Scandinavisch of landelijk interieur. Dressoir Almere heeft een handige indeling, met drie grote opbergvakken en drie diepe lades. Door de rustieke uitstraling is het dressoir makkelijk te matchen met andere meubelstukken. Zo ervaar je geen problemen als je je woonkamer, keuken of eetkamer wil (her)inrichten en simpelweg meer opbergruimte nodig hebt. Dressoir Almere is dan de perfecte aanvulling op je interieur! In de collectie Almere zijn meerdere meubels verkrijgbaar. Zo hebben we een salontafel, vitrinekasten, een barkast en zelfs een complete woonkamer in dezelfde stijl en dezelfde kleuren.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 164 cm
In Showroom
: Ja (Den Haag)
Hoogte
: 90 cm
Diepte
: 40 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.