0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Klassiek dressoir Soest

230,-
  • Spaanplaat - PS_Country grey - 200 x 40 cm
Productomschrijving
Een klassiek dressoir is een echte blikvanger in ieder interieur. Er is genoeg opbergruimte in dit dressoir, om allerlei spullen van de keuken in te zetten, of juist van de woonkamer. Een dressoir hoort niet per se in één specifieke ruimte thuis, maar daar waar opbergruimte tekort is. Aan weerszijde van dit klassiek dressoir zijn grote vakken met legplanken, in het midden drie diepe lades. Zo kun je kleine spullen, zoals bijvoorbeeld kabeltjes of pennen, heel makkelijk bewaren. Dit klassiek dressoir komt in de kleur Country Grey en is los verkrijgbaar, maar ook als onderdeel van complete woonkamer Soest.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 40 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg, Amsterdam en Den Haag
Gewicht
: 75 kg
Breedte
: 200 cm
Hoogte
: 87 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Klassiek dressoir Soest.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Klassiek dressoir Soest vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.