0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Commode Renato

129,-
Productomschrijving
Commode Renato is gemaakt van donkere houtkleur en betonlook. Dit geeft de ladekast iets heel unieks. Daarnaast geeft deze kleurencombinatie een chique uitstraling aan de commode. En daarmee aan jouw slaapkamer. Het brengt ook warmte en romantiek mee, zo’n donker meubel. Commode Renato heeft drie lades. Het design is heel praktisch en handig. Deze ladekast neemt niet veel plek in beslag, maar door het brede bovenblad kun je hier leuke decoratie op kwijt. In deze collectie zijn ook meubels zoals een kledingkast, een bed en een nachtkastje verkrijgbaar. Bekijk ook complete slaapkamer Renato, die je kunt aanvullen met de commode Renato.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 93 cm
Gewicht
: 33 kg
Hoogte
: 81 cm
Diepte
: 42 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Commode Renato.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Commode Renato vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.