0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Barkast wit Rotterdam

130,-
  • Spaanplaat - PS_washed_white
Productomschrijving
Barkast wit Rotterdam heeft een klassieke, subtiele look. Toch past deze barkast ook in een modern interieur. In deze barkast heb je ruimte om spullen uit te stallen en te etaleren, maar ook om dingen op te bergen. Dat is het meest ideale in een barkast. De barkast wit Rotterdam heeft drie draaideuren met opbergruimte en één legplank, waardoor er twee planken zijn om jouw persoonlijke spullen uit te stallen. Zoals bijvoorbeeld fotolijstjes of accessoires. Omdat de barkast niet heel hoog is, kun je de ruimte bovenop ook gebruiken voor accessoires, planten of andere zaken. Deze barkast wit is alleen leverbaar in de kleur Washed White. Geïnteresseerd in deze barkast? Dan is complete woonkamer Rotterdam wellicht ook iets voor jou.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 37 cm
Breedte
: 120 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag
Hoogte
: 117 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Barkast wit Rotterdam.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Barkast wit Rotterdam vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.