0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kaptafel Pascalle

Sale
249,- 150 40% Je bespaart € 99,00
Productomschrijving
Iedere vrouw heeft dit nodig: een kaptafel. Je make-up doen zonder dat al je kwasten rondslingeren en alles op één plek bewaren, zodat je meteen je beste items kunt vinden: dat is toch ideaal? Dit moderne meubel staat mooi in iedere slaapkamer of badkamer. Deze kaptafel heeft een lade, waardoor diverse spulletjes eenvoudig kunnen worden opgeborgen, zodat het geen rommeltje wordt. Er is nog wel genoeg blad om andere spullen op te zetten of uit te stallen. Gezien de afmeting kan hij uitstekend worden gebruikt als make up tafel, maar ook als bureau. Iedere vrouw zou een makeup tafel moeten hebben in huis, zoals een man ook zijn mancave heeft tegenwoordig. Zo heb je ál jouw spulletjes bij elkaar in je make up tafel. Bekijk ook eens onze collectie stoelen, om zo een geschikte stoel voor bij deze kaptafel aan te schaffen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 89 cm
Lengte
: 100 cm
Gewicht
: 18,4 kg
Diepte
: 55 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kaptafel Pascalle vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.