0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kaptafel Lofty

195,-
Productomschrijving
Iedere vrouw wil natuurlijk een kaptafel! Dit is het perfecte meubel om je make-up of haar te doen. Houd je van een industrieel interieur? Dan is de kaptafel Lofty hét meubelstuk voor jou. De mooie industriële kaptafel Lofty van WOONENZO heeft een stoer design en heeft onderin een grote lade. Da’s een handige plek om jouw make-up of haarartikelen in te bewaren. Zo heb je altijd alles bij de hand. Zet deze kaptafel in jouw badkamer, slaapkamer of - wanneer je geluk hebt – jouw make-up kamer. Bekijk ook eens de andere meubels uit de prachtige, industriële serie Lofty. Hier zijn woonkamer- en slaapkamermeubels beschikbaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 76 cm
Diepte
: 42 cm
Breedte
: 104 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kaptafel Lofty.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kaptafel Lofty vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.