0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Kaptafel Lofty

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kaptafel Lofty vind je hieronder.
Productomschrijving
Iedere vrouw wil natuurlijk een kaptafel! Dit is het perfecte meubel om je make-up of haar te doen. Houd je van een industrieel interieur? Dan is de kaptafel Lofty hét meubelstuk voor jou. De mooie industriële kaptafel Lofty van WOONENZO heeft een stoer design en heeft onderin een grote lade. Da’s een handige plek om jouw make-up of haarartikelen in te bewaren. Zo heb je altijd alles bij de hand. Zet deze kaptafel in jouw badkamer, slaapkamer of - wanneer je geluk hebt – jouw make-up kamer. Bekijk ook eens de andere meubels uit de prachtige, industriële serie Lofty. Hier zijn woonkamer- en slaapkamermeubels beschikbaar. Deze kaptafel komt inclusief de spiegel die op de afbeelding te zien is.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 104 cm
Hoogte
: 76 cm
Diepte
: 42 cm
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.