0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Industriële eetkamerstoel Condora

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Industriële eetkamerstoel Condora vind je hieronder.
Productomschrijving
Industriële eetkamerstoel Condora is een eyecatcher voor een stoer en robuust interieur. De stoel is uitgevoerd in drie kleuren en met armleuning. Daarnaast met fijn stikwerk en deze industriële eetkamerstoel heeft een prettig en comfortabel zitcomfort. De poten zijn uitgevoerd in mat zwart gespoten frame, zodat het industriële tintje in de hele eetkamerstoel is doorgevoerd. Deze industriële eetkamerstoel is gemaakt van microvezel stof leverbaar in olijf, antraciet en cognac. Met cognac maak je er een ultiem industriële inrichting van, met antraciet ga je een wat chiquere kant op en olijf is uniek en wat zachter. Kijk ook eens bij onze eettafels, voor een bijpassende industriële eettafel.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.