0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Houten bijzettafel Breda

Showmodel
189,-
Productomschrijving
Deze mix van Scandinavische en industriële stijl maakt houten bijzettafel Breda een makkelijk te combineren item. Je hoeft je geen zorgen te maken over je interieur; de houten bijzettafel straalt naast een moderne, landelijke, leren of stoffen bank. Omdat de tafel een rond blad heeft, is er veel ruimte om decoratie zoals glazen of een leuke vaas op te zetten. Daarnaast geeft dat ronde een speels tintje aan je woonkamer. WOONENZO helpt jou aan goedkope, maar kwalitatieve meubels, in verschillende stijlen, soorten en materialen. Dus wacht niet te snel en koop veilig online! TIP! Leuk te matchen met salontafel Breda!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 32 cm
Breedte
: 55 cm
In Showroom
: Ja, in Den Haag
Hoogte
: 57 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.