0
Nieuwe woonwinkel geopend in Den Haag
Menu ×
  • Vaste lage bezorgkosten van 29,95
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Fysieke winkels

Hoekbank Vigo

1195 795 -34%

Productomschrijving

Deze subtiele hoekbank staat hoog op z’n poten. Hoekbank Vigo heeft een opbergvak, waar dus bijvoorbeeld dekens en kussens in terecht kunnen. Behalve een opbervak heeft deze hoekbank ook een slaapfunctie. Het hoekgedeelte van deze bank kan zowel aan de linker- als de rechterkant. Op die manier past de hoekbank sowieso in de woonkamer en is deze naar eigen smaak aan te passen. De bank is verkrijgbaar in meerdere stoffen en kleuren. Zo is de bank uitvoerbaar in lederlook, voor de stoere uitstraling, maar ook in velvet, voor een wat zachtere uitstraling. Om je woonkamer helemaal leuk aan te kleden, kun je ook eens kijken bij onze klokken.

LET OP: omdat dit product op kleur wordt besteld kun je deze niet retourneren.

Specificaties

Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Den Haag
Lengte
: 258 cm
Diepte
: 88 cm
Breedte
: 178 cm
Zithoogte
: 33 cm
Hoogte
: 74 cm

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Hoekbank Vigo vind je hieronder.

Bezorg- en montagedienst

Bezorgen

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis af te halen in onze showrooms in Tilburg en Amsterdam, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een meerprijs van €29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Je wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.


Montage

De meubels worden standaard geleverd als bouwpakket, inclusief montagehandleiding en bevestigingsmaterialen. Mocht je zelf niet zo handig zijn of het gewoon makkelijker vinden om de meubels door ons vakkundig te laten monteren, dan kun je gebruik maken van onze montagedienst. Hierbij worden jouw producten niet alleen geleverd maar ook uitgepakt en gemonteerd. Al het verpakkingsmateriaal nemen we weer mee terug. Let wel, wanneer je een hangunit laat monteren dan wordt deze alleen gemonteerd en niet opgehangen aan de muur. 

Voor de bezorg- en montagekosten plaats je het product in de winkelwagen en kijk je onder de verzendmethode bij Bezorgen inclusief of exclusief montage.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.