0
Nieuwe woonwinkel geopend in Den Haag
Menu ×
  • Vaste lage bezorgkosten van 29,95
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Fysieke winkels

Hoekbank Vento

995 695 -31%
  • Inari (stof) - 100 inari zwart - Lounge vooraf gezien rechts
  • Inari (stof) - Antraciet inari_96 - Lounge vooraf gezien links
  • Inari (stof) - 27 inari Brons - Lounge vooraf gezien links
  • Inari (stof) - 100 inari zwart - Lounge vooraf gezien links

Productomschrijving


De hoekbank Vento is een moderne, gestoffeerde, strakke hoekbank met chromen poten. Vanwege de U-vorm is er veel ruimte op de bank, dus genoeg plek voor vrienden en familie. Vento is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: zwart, brons en antraciet. Het loungegedeelte kan zowel vooraf gezien links als rechts.
Een hoekbank maakt van een woonkamer meteen een gezellige en knusse ruimte. Je hebt niet alleen meer plek om te zitten, maar een hoekbank is ook heel huiselijk. Ga met jouw vrienden op de bank zitten tijdens een avondje voetbal of met z’n allen een leuke serie kijken. Of houd het bij je gezin en kruip gezellig naast elkaar op de bank. Decoreer jouw bank met meerdere kussens in verschillende kleuren, of ga voor een lekker zacht plaid.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Gewicht
: 140 kg
Breedte
: 213 cm
Zitdiepte
: 56 cm
In Showroom
: Ja, in Tilburg en Amsterdam
Hoogte
: 77 cm
Zithoogte
: 43 cm
Lengte
: 343 cm
Diepte
: 157 cm

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Hoekbank Vento vind je hieronder.

Bezorg- en montagedienst

Bezorgen

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis af te halen in onze showrooms in Tilburg en Amsterdam, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een meerprijs van €29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Je wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.


Montage

De meubels worden standaard geleverd als bouwpakket, inclusief montagehandleiding en bevestigingsmaterialen. Mocht je zelf niet zo handig zijn of het gewoon makkelijker vinden om de meubels door ons vakkundig te laten monteren, dan kun je gebruik maken van onze montagedienst. Hierbij worden jouw producten niet alleen geleverd maar ook uitgepakt en gemonteerd. Al het verpakkingsmateriaal nemen we weer mee terug. Let wel, wanneer je een hangunit laat monteren dan wordt deze alleen gemonteerd en niet opgehangen aan de muur. 

Voor de bezorg- en montagekosten plaats je het product in de winkelwagen en kijk je onder de verzendmethode bij Bezorgen inclusief of exclusief montage.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.