0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Hoekbank Tennessee

995 Adviesprijs1495,- 34% Je bespaart € 500,00

Productomschrijving

De hoekbank Tennessee is een zeer moderne hoekbank uitgevoerd met extra brede armleuningen (40 cm) en met houten poten. Deze hoekbank is ook leverbaar in de andere kleuren stof en lederlook zonder een meerprijs. De materiaal is niet behandeld en is niet vlek- en vuilafstotend. De bank Tennessee wordt geleverd met losse kussens. Het voordeel van een bank met losse kussens is dat je de kussens kunt opkloppen en hierdoor langer plezier hebt van je bank. Deze hoekbank is ook leverbaar in een 2-zits, driezitsbank Tennessee, 4-zits bank en een poef met glas.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 102 cm
Gewicht
: 150 cm
Breedte
: 163 cm
Zithoogte
: 47 cm
Armleuning
: 53 cm hoog
Hoogte
: 82 cm
Zitdiepte
: 63 cm
Lengte
: 320 cm
Poot
: 7 cm hoog

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hoekbank Tennessee .

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Hoekbank Tennessee vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.