0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hoekbank Sittard - bruin

895,-
Productomschrijving
Hoekbank Sittard is door de zwarte hoge poten en de kleur een combinatie van een romantische en een industriële hoekbank. De hoofdsteunen zijn verstelbaar, wat handig is wanneer je last hebt van jouw rug of nek. Door het verstellen van deze steunen kan jouw zitcomfort enorm toenemen. De kleur is heel chic en neutraal, waardoor je met je meubels alle kanten op kunt. De industriele hoekbank Sittard is leverbaar met lounge vooraf gezien links of vooraf gezien rechts. Zet je deze bank tegen een wand, dan is het ook leuk om daarboven een spiegel te hangen. Kijk daarvoor bij onze spiegels. Wil je deze mooie industriele hoekbank in een andere kleur bestellen? Dat kan. Ga daarvoor naar één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Zitdiepte
: 65 cm
Lengte
: 230 cm
Diepte
: 102 cm
Schuim
: Polyether
Breedte
: 165 cm
Zithoogte
: 41 cm
Hoogte
: 93 cm
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Hoekbank Sittard - bruin.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Hoekbank Sittard - bruin ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.