0
Kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95
  • Snelle levering
  • Fysieke winkels

Hoekbank Napoli

1225

Productomschrijving

Hoekbank Napoli is van uitstekende kwaliteit. De bank heeft een stevige zit en heeft als extra optie een verstelbare rugleuning. Dit is zeer handig, de mensen die dit nodig hebben kunnen hun rugleuning dus verstellen, maar is het niet nodig, is de optie ook om de bank in de huidige staat te laten. Napoli is leverbaar in echt leer, lederlook (dus iets goedkoper dan leer) en in verschillende stoffen. En er zijn vele kleurcombinaties mogelijk. De poten van de Napoli hoekbank zijn zwart van kleur, zodat alle kleuren matchen met deze bank. Chroom matcht namelijk niet altijd met alle kleuren, dus met deze bank zit dat altijd goed. De bank is ook leverbaar met het loungegedeelte aan de andere kant. Liever een iets kleinere bank, kijk dan ook eens hier.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 248 cm
Zithoogte
: 66 cm
Hoogte
: 82 cm
Zitdiepte
: 55 cm
Diepte
: 165 cm
Gewicht
: 248 kg

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hoekbank Napoli .

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Hoekbank Napoli vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Je wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.