0
Kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95
  • Snelle levering
  • Fysieke winkels

Hoekbank Marsila

1250

Productomschrijving

Hoekbank Marsila heeft verstelbare hoofdsteunen. Verstelbare hoofdsteunen zijn handig wanneer er iemand met nek- of rugklachten op jouw bank zit. Je kunt de hoofdsteunen dan opklappen of neerleggen. Door de plooien in de naden van de bank, krijgt deze bank een speelse look. Deze hoekbank is verkrijgbaar in diverse stoffen, zoals onder andere lederlook. Past de bank met de hoek maar op één manier in jouw kamer? Kijk dan goed welke hoek je bestelt. Je kunt dit namelijk zelf aangeven op onze website. Link- en rechterkant zijn beide mogelijk. Een leuke salontafel voor erbij? Kijk dan bij onze salontafels.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Hoekbank Marsila vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Je wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.