0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Hoekbank Magnum - lederlook - grijs - links

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoekbank Magnum - lederlook - grijs - links vind je hieronder.
Productomschrijving
Deze stoere hoekbank is uitgevoerd in lederlook grijs. Daarmee wordt het een exemplaar dat ik veel interieurs past. Daarnaast is het makkelijk een grijze hoekbank te combineren met verschillende kleuren. Zo staat deze kleur mooi met donkere tinten, maar ook met lichte kleuren.

De hoekbank Magnum is ook in zwart verkrijgbaar in de webshop. Toch liever een andere kleur of zelfs een geheel ander materiaal? Dat is ook mogelijk! Hiervoor heten we jou van harte welkom in één van onze woonwinkels. Shop jouw hoekbank en al onze andere meubels nu met gratis en snelle levering.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 225 cm
Breedte
: 272 cm
Hoogte
: 85 cm
Zithoogte
: 51 cm
Zitdiepte
: 68 cm
Schuim
: Polyether
In Showroom
: Nee
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.