0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Hoekbank Luca

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoekbank Luca vind je hieronder.
Productomschrijving
Hoekbank Luca is chic en comfortabel. Deze bank heeft opklapbare hoofdsteunen, wat handig is wanneer je met meerdere personen op de bank zit. Zo kan iedereen zelf bepalen op welke manier de hoofdsteun moet staan om prettig te zitten. Daarnaast heeft deze hoekbank ook een opbergbox in het loungegedeelte. Hier kun je makkelijk kussens of plaids kwijt, zodat je die niet rommelig op de bank hoeft te laten liggen. Daarmee is dit naast een heel comfortabele bank, ook een heel praktische bank. En dus ideaal voor elk huishouden. Deze hoekbank in antraciet is door z’n kleur ook heel stijlvol en geeft een decadente uitstraling. Kijk ook eens bij onze salontafels, om jouw zithoek compleet te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Eindhoven
Hoogte
: 102 cm
Breedte
: bank: 258 cm / slaapgedeelte: 186 cm
Zithoogte
: 86 cm
Diepte
: 212 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.